Sjukvården i Skaraborg

Sjukvården i Skaraborg är Sveriges sämsta sjukvård. Behöver man t ex röntga sig riskerar man att bollas runt till tre olika sjukhus. När jag skulle röntga mina lungor fick jag åka två gånger till Falköping och när vi kom dit första gången då visade det sig att personalen var sjuka vilket resulterade jag fick komma dit på måndagen istället.

Ingen hade ringt och meddelade detta utan Skaraborgs sjukhus har kravet att patienterna ska ringa och kolla innan man åker iväg. Det är inte patienternas uppgift att ringa och kolla utan personalen ska ringa och meddela detta.

När jag skulle röntga levern på Skaraborgs sjukhus Lidköping visade det sig att apparaten som jag skulle ligga i inte passar kraftiga personen vilket resulterade att vi åkte dit i onödan.

Därmed fick jag tid till röntgen till Skaraborgs sjukhus Skövde istället. Inte nog med det så ger de tider som passar dem vilket resulterar att man blir tvungen att gå upp väldig tidigt man ska alltid ta hänsyn till om personen har en bit att åka till sjukhuset vilket de som ger tid inte gör idag.

Skulle jag behöva röntga mig igen då kommer jag säga nej därmed slipper man bollas runt till olika sjukhus likaså slipper man gå upp klockan sex på morgonen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *