Sverige måste isoleras

Dags att Sverige tar ansvar vilket innebär att hela Sverige måste isoleras från omvärlden. Detta innebär att inga flyg, båtar och tåg inte får lämna Sverige och inga flyg, båtar och tåg får inte komma in i Sverige.

Detta i sin tur leder till att de svenskar som befinner sig utomlands antingen får stanna kvar i de länder som de befinner sig i alternativt sättas i karantän på hotell i de kommuner som har smittade. Givetvis ska dessa slippa få betala hotellkostnaderna.

Finns det utlänningar i Sverige ska de få välja att stanna kvar i Sverige alternativt få åka hem till sina respektive hemländer förutsatt att de är friska.

De kommuner som har smittade personer dessa kommuner ska sättas i karantän vilket i sin tur att ingen tåg får åka igenom eller stanna i dessa kommuner. Däremot ska tåg tillåtas stanna i kommuner där det inte finns smittade.

Alla skolor även förskolan måste stängas och undervisningen får ske via Internet och de barn/ungdomar som bor i familjen där man inte har tillgång till Internet ska kunna ta igen det de ha missat under några veckor när de egentligen skulle ha haft sommarlov.

Alla invånare över en viss ålder men även dem som har en kronisk sjukdom ska kollas upp varje vecka alternativt varann dag.

Helst borde man stänga alla arbetsplatser men däremot ska ambulansen vara tillgänglig i fall att någon behöver åka till sjukhuset likaså ska brandkår, djursjukhus, polis och sjukvård vara öppna 24 timmar om dygnet och när det gäller tandvård ska folk kunna gå dit om det är akut annars inte.

Dock kommer det bli svårt att stänga arbetsplatserna för jag tror inte att staten är villiga att ge varje person över 15 år 75 000 kronor var ”ler”.

Även om detta kan genomföras måste man se till att varje person i kommunerna oavsett om de är skrivna i kommunen eller inte har mat och hygienartiklar för åtta veckor framåt samt att ingen hyresvärd kommer kunna kräva sina hyresgäster på hyrespengar under tre månader likaså att de inte heller kan kräva dessa i efterskott utan de ska bli tvungna att bjuda sina hyresgäster på tre månaders hyra.

Alla evenemang över hela Sverige ska ställas in ingen ska kunna ha evenemang under åtta veckor.

Dags att Sverige tar ansvar så att coronaviruset (covid-19) försvinner från Sverige men även att Sverige hålls isolerat under ett till två år eftersom det kan ta tid innan viruset försvinner och återkommer viruset igen efter x antal år ska Sverige isoleras igen för säkerhets skull.

Folkhälsomyndigheten kommer inte ta ansvar troligtvis inte regeringen heller dock borde regeringen ta ansvar när det gäller coronaviruset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *