Allente

När jag hade Viasat var det inga problem och det var heller inga problem med Allente till en början med. Den 19 loggade jag in som vanligt men här gången fanns det ingen faktura att betala likaså har det heller inte kommit någon pappersfaktura.

Den 19 juli år 2021 tog jag kontakt med Allente via messenger och enligt dem görs fakturorna runt den 13 varje månad och eftersom det har gått 11 dagar borde fakturan ha kommit in på mitt konto likaså borde det ha kommit en pappersfaktura vilket det inte har gjort.

Den 21 juli år 2021 skrev jag återigen till dem på messenger och detta har de varken läst eller svarat på ännu.

Att kommentera att jag ska återkomma i ett privat meddelande till varje inlägg jag skriver om Allente i min logg på Facebook hjälper ju inte direkt när de varken läser eller svarar på meddelandet.

Den 26 juli år 2021 kommer vi ta kontakt med Allente via telefon och eftersom de krånglar kommer jag även säga upp abonnemanget i samma veva. De får helt enkel acceptera att jag väljer att avbryta avtalet med dem i förtid för jag ser ingen anledning att ha en abonnemang hos Allente när de krånglar.

Allente har sig själva att skylla att de har förlorat mig som kund…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *